Shape & share

Vuoden varrelta

KAUPUNKIRAKENNUSPROJEKTI REDI JA 132 METRIÄ KORKEAT TORNIT

SRV:n REDI Helsingissä on Suomen suurin kaupunkirakennusprojekti, joka sisältää kuusi asuintornia, hotellitornin, toimistotornin ja kauppakeskuksen. Cramo toimittaa työmaalle logistiikkapalveluita, joilla varmistetaan, että oikeat rakennusmateriaalit ovat oikeassa paikassa oikeaan aikaan turvallisesti ja tehokkaasti.

TOIMISTOTILAA TECHNISCHE WERKE LUDWIGSHAFENILLE

Cramo Adapteo toimitti 76 teräksistä ja 26 puista tilaelementtiä TWL:n toimistorakennusta varten Saksassa. Toimistotilojen lisäksi ratkaisuun sisältyy keittiö, kokoustiloja ja harjoitteluun soveltuvia työtiloja. Ilmastointi, turva- ja hätävalaistus, automaattinen palohälytysjärjestelmä sekä rullakaihtimet, joilla varmistetaan tilojen turvallisuus ja pysyviä tiloja muistuttavat ominaisuudet, sisältyivät myös toimitukseen.

CRAMO ADAPTEO BAUMA 2016 -MESSUILLA

Vahvistaakseen näkyvyyttään ja asemaansa Saksassa sekä muilla Keski-Euroopan markkinoilla Cramo Adapteo osallistui Saksan Münchenissa Bauma 2016 -messuille, joka on maailman johtava rakennusalan tapahtuma.

CRAMO CARE STRATEGIA UUDISTUI

Cramo uudisti kestävän kehityksen strategiansa varmistaakseen, että kestävästä kehityksestä tulee entistä kiinteämpi osa kaikkea yrityksen toimintaa ja päätöksentekoa.

YRITYSKAUPPA VAHVISTAA CRAMON TYÖMAALOGISTIIKKAPALVELUITA 

Cramo osti suomalaisen logistiikka- ja kurottajapalveluita tarjoavan Kurottaja- ja Kuljetuspalvelu Parviainen Oy:n liiketoiminnan vahvistaakseen työmaalogistiikkapalveluitaan. Vuokraukseen liittyvien palveluiden kysynnän kasvu on selkeä trendi, ja Cramo on yksi alan edelläkävijöistä.

PAINOPISTEENÄ TYÖTURVALLISUUS

Cramon tarjoamien turvallisuus- ja suojaustuotteiden valikoima on kasvanut viime vuosina vastaamaan kasvavaa kysyntää. Cramo on myös vahvistanut asiakkaille suunnattujen turvallisuuskoulutusten tarjontaa kaikissa toimintamaissaan.

AXIS COMMUNICATIONS OY:N UUSI PÄÄKONTTORI

HENT rakentaa Axis Communications Oy:lle uutta pääkonttoria Ruotsin Lundissa. Sopimus kattaa uuden, pinta-alaltaan 42 000 m² suuruisen, 1 300 henkilölle mitoitetun toimistorakennuksen rakentamisen. Cramo on toimittanut ja asentanut työmaalle rakennustuotteiden varaston, tilaelementit, turvaratkaisut ja väliaikaisen työmaasähköistyksen.